KORT NIEUWS

Adviesteam begeleidt momenteel samen met de regiegroep van Woonbedrijf ieder1, een programma binnen de totale organisatieontwikkeling , het onderdeel heet 1ieder1. In maart zijn we gestart met een aantal workshops binnen de organisatie.

Enthousiaste mensen ontmoet binnen deze organisatie. Men is vol goede moed in een turbulente tijd. Binnenkort meer hierover.

Twitter

GESLAAGDE EERSTE PROEVERIJ

De tweede proeverij , onze Lente Proeverij van 5 april zal de eerste van de vier die wij dit jaar organiseren zijn. Na een prima experiment met de eerste eind 2012 gaan we krachtig verder met dit fenomeen om samen met onze relaties ,aan de hand van nieuwe werkvormen  organisaties echt verder te helpen ontwikkelen.

 

 

 

PROEVERIJ ADVIESTEAM

Proeverij 14 december a.s. tussen 10-13 uur

Adviesteam heeft voor deze Proeverij een inspirerend en prikkelend programma gemaakt. Graag willen wij jullie mee nemen in de ervaring die we opdeden bij verandering in organisaties. Centraal staan dan echt het: horen zien en voelen (en proeven)met als inzet een uitstekend resultaat boeken . We nemen je mee via de “fun theory” langs bolletjes wol naar gave spelvormen en verrassende inzichten. Tot de 14e! er zijn nog een paar plekken vrij.

Ben je geïnteresseerd? bel gerust

Dag van de Beleving V

een mooie dag op het prachtige Parc Spelderholt. Een middag waarin  werd “gemold”, genetwerkt, Willem Beekman college gaf over “ Plezier in de natuur”, nutteloze feitjes ….en onze gasten de hoofdrol hadden…terugblikken kan zie www.dagvandebeleving.nl

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! Meldt je aan voor onze nieuwsbrief of bekijk ons nieuwbrievenarchief.

NIEUWS VAN ADVIESTEAM

 Professionele organisaties willen zich anno nu snel aanpassen aan de nieuwe realiteit, met minder geld en  middelen beschikbaar. Iedereen moet een extra tandje bij  zetten, harder en slimmer werken en dan wellicht met minder genoegen nemen,tenminste dat zou je denken. Wij hebben een scherp antwoord geformuleerd. Interesse laat het ons weten via info@adviesteam.nl

Gebruik de rode balk om te scrollen